Per 1 april 2019 heeft Eigen huis VvE Beheer gekregen oer het complex aan de Slagenburg 10-24 te Dordrecht.

Eigen huis VvE Beheer gaat het zowel het administratieve als technische beheer voeren over het complex aan de Slangenburg.

Het complex aan de Slangenburg betreft een VvO welke uit een 14 tal woningen bestaat. Eigen huis VvE Beheer gaat als VvE beheerder een actieve rol spelen in het technisch onderhoud van het complex. Als betrokken beheerder hebben wij ons ten doel gesteld om op een economisch verantwoorde wijze het technische beheer uit te voeren met als voornaamste doel het complex in de komende jaren te verduurzamen. Buiten de verduurzaming van het complex zullen wij ons ook inzetten om het complex beter te isoleren, een aanvang hiervan is reeds gemaakt door het complex aan de achterzijde te voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Doelstelling is om dit ook aan de voorzijde van de woningen door te zetten. Groot voordeel hiervan is dat de bewoners een energie zuinigere woning krijgen, dus besparen op hun stook kosten en het veel geld scheelt in het schilder onderhoud.

Heeft u vragen omtrent dit complex, of heeft u vragen omtrent (duurzaam) beheer, neem contact op met ons op telefoon nummer 078-6310900 of stuur uw vraag per mail naar info@eigenhuisvvebeheer.nl