3 redenen waarom u bij verkoop kiest voor Eigen Huis Dordrecht

25 jaar ervaring

U profiteert van reeds jarenlange ervaring en expertise op de Dordtse vastgoedmarkt waardoor wij als geen ander in staat zijn uw woning tegen de beste condities te verkopen.

Netwerk

U profiteert van ons grote netwerk. Ook hebben wij de beschikking over een grote gemêleerde lijst woning zoekende in Dordrecht wat de kans op een snelle verkoop aanzienlijk vergroot.

Onderscheid

U profiteert van de wijze waarop wij ons onderscheiden. Wij zijn altijd bereikbaar, wij informeren u middels een app, wij werken accuraat om uw doel te bereiken, betrouwbaar, kundig en resultaat gericht.

Hoe wij het verschil maken?

Met de beste service! Alles is aan veranderingen onderhevig vandaag de dag, zo ook de vastgoedmarkt. Alvorens wij met Eigen Huis Dordrecht de markt betreden, hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar wat verkopers stoorde tijdens het verkoop proces. De uitkomst hebben wij geanalyseerd/bestudeerd en verwerkt in een innovatief concept waarmee wij het verschil maken ten opzichte van de gevestigde orde. Met ons concept kunnen wij u die excellente service bieden welke u van een makelaar mag verwachten.

Gedurende het gehele verkoop proces bieden wij u excellente service, transparantie en tevredenheid garantie. Zo maken wij u deelgenoot van een exclusief app met uw makelaar welke u van elke gebeurtenis rondom de verkoop van uw woonhuis op de hoogte houd, u kunt elk gewenst moment van de dag contact op nemen met uw vragen.

Vanaf het eerste contact tot het succesvol afsluiten van het contract bieden wij u exclusiviteit & uitgebreide service.  Na de opmaak van een exclusieve verkoopbrochure van u woning en aanmelding bij Funda, wordt uw woonhuis onder de aandacht gebracht bij onze inschrijvers, Facebook, Instagram, lokale media, en natuurlijk op onze exclusieve website.

Alle bezichtigingen worden geheel afgestemd naar de wens van de verkoper en aspirant kopers, zo ook de bezichtiging tijden in de ochtends, middags of de avonden, ja zelfs in het weekend staan wij klaar voor resultaat. De aspirant kopers worden volledig en deskundig geïnformeerd door onze makelaar. Niet alleen voor onze verkopers zijn wij elk moment van de dag bereikbaar, ook voor de aspirant/koper.